DET HÄR ÄR VI !

Lite kort om vem vi är.....

Jag heter EvaLena Andersson, bor på Vikmanholmen i Karlsborgsverken. Där bor jag tillsammans med min sambo Bertil Johansson och våra jack russell terrier..Jag jobbar som tidningsbud sedan mars 1989. Har under flera år jobbat som djurskötare på olika jordbruk åt avbytartjänst. Har även jobbat inom äldreomsorgen åt Kalix kommun i 16 år, men slutade oktober 2007. Är utbildad till undersköterska. 

Under många år har jag haft schäfer, sista herren fick somna in 4 Juli 2003, han var då 13 år. Hade då haft schäfer i 26 år,bestämde mig för att inte skulle ha någon hund. Men min dotter (som då var 10 år) började att hon ville att vi skulle skaffa en hund igen. För mig fanns det ju bara en ras och det var ju givetvis schäfer.
 Den rasen ligger mig än varmt åt hjärtat, jag vet att jag en dag har en igen, men när det får tiden visa.

 Började leta vad det skulle passa för ras till Petra
som även jag skulle vilja ha,visste ju att barn inte alltid kommer att angagera sig i hunden och huvud ansvaret skulle ju vila på mig med motion och allt i övrigt, så om det skulle bli en liten hund skulle det måsta vara en tålig ,glad,framåt ,aktiv hund och det är jack russell så vi bestämde oss för den rasen (jag tyckte att den motsvarar en hel del schäfern fast i litet format & det var ett stort + för min del)

 Då kom vi till nästa letande och det var uppfödare. Ringde runt till flera kennlar/uppfödare i nästan ett halv år innan vi bestämde oss för något som vi trodde skulle passa oss.  Så augusti 2005 kom den första russell'n det var Pricken, två veckor senare åkte jag och hämtade hem Lilla-Tina.

När vi hade haft dom i ett par år så var jag fast för jack russell terrier det är en sån härlig,skön & underbar ras som man kan ha med sig överallt.

För mig passar jack russell eftersom jag gillar att vara på långa skogs turer och dom är ju tåliga å robusta.

Min sambo Bertil, har egen firma B.Johanssons Riv & Bygg han är väl inte så inblandad i hund livet. Men lite då  och då så får nån av hundarna följa med han.

 Vi är ofta i stugan, sommar som vintern och där trivs hundarna. Vintern åker vi skoter dit och på sommaren blir det båt. Hundarna älskar att åka både båt & skoter. För att inte tala om hur mycket dom älskar att vara i vatten och bada.

Jack russell'n är en liten hund med en stor motor som älskar att jobba & du kan ängna dig åt vilken aktivitet med den som du vill, dom hänger på allt, bara dom får vara med...
Liten,tålig, robust och otroligt smart/slipad hund med ett stort hjärta som mer än gärna kryper upp i famnen och vill mysa & koppla av med dig

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS